O nama

Peskiranje SBR - usluge peskarenja svih vrsta materijala kvarcnim peskom i staklenom perlom

PESKIRANJE SBR

Preduzeće Peskiranje SBR doo osnovano je 2015. godine u Temerinu sa ciljem pružanja brze i kvalitetne usluge peskarenja. Preduzeće danas obezbeđuje kompletnu uslugu profesionalnog peskiranja ili peskarenja, farbanja, bravarije, plastifikacije i poliranja metala za svoje klijente na području Novog Sada i okoline, uz mogućnost slanja kurirskom službom na teritoriji cele Srbije.

NAŠA DELATNOST

Vršimo usluge peskarenja različitih vrsta materijala – teških i lakših metala, plastike (pleksiglasa) i drveta. U mogućnosti smo da odgovorimo svakom zahtevu – od peskiranja teških i novoizgrađenih mašina, komponenti i delova u industriji i građevinarstvu, preko delova kamiona, automobila i motocikala, pa sve do kompletne restauracije drvenog nameštaja i peskarenja drvenih površina. Za peskiranje koristimo kao abraziv kvarcni pesak različitih granulacija i staklene perle, u zavisnosti od materijala koji se tretira.

NAŠI CILJEVI

Osnovni cilj našeg poslovanja je stalno povećanje stepena zadovoljstva klijenata unapređenjem nivoa kvaliteta i brzine isporuke usluga koje pružamo. Da je tako iz godine u godinu, svedoči konstantno uvećanje obima posla i sve veći broj zadovoljnih i dugogodišnjih klijenata. Cilj nam je da i u godinama koje slede nastavimo da premašujemo zajednička očekivanja.

ZAŠTO ODABRATI PESKIRANJE SBR

PESKIRANJE SBR

U mogućnosti smo da odgovorimo svakom zahtevu iz oblasti peskiranja. Naš cilj su zadovoljni klijenti.

NAŠE USLUGE

RADNO VREME

Ponedeljak – petak:
7.00 – 17.00
Subota:
7.00 – 15.00
Nedelja:
neradna

KONTAKT