PESKARENJE STAKLENOM PERLOM

Vršimo stakliranje inoxa staklenom perlom, kako bi vaši proizvodi bili perfektni i bakteriološki ispravni.

STAKLIRANJE

Peskiranje staklenom perlom, tzv. stakliranje primenjujemo na sve objekte od inoxa (prohroma, nerđajućeg čelika) i aluminijuma. Time postižemo učvršćivanje i poliranje tretirane površine. Stakliranje vršimo u strogo kontrolisanim uslovima kako bi usluga bila savršena, a pritom koristimo staklenu perlu različite granulacije.

peskiranje rezervoara staklenom perlom

O PESKIRANJU STAKLENOM PERLOM

Peskarenje staklenom perlom je specifičan i ne toliko čest vid peskarenja koji najveću primenu nalazi u prehrambenoj i automobilskoj industriji. Najšešće se tretiraju nova industrijska oprema i mašine, kako bi proizvodi bili perfektni i bakteriološki ispravni.

PRIMENA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

U prehrambenoj industriji peskarenjem staklenom perlom se vrši obrada kako starih tako i potpuno novih mašina, delova i elemenata industrijske opreme, kao i raznih rezervoara i posuda za odlaganje i pripremu hrane. Nakon tretiranja staklenom perlom, tretirani objekti se smatraju bakteriološki ispravnim i spremnim za upotrebu.

 
peskarenje staklenom perlom u prehrambenoj industriji
peskarenje staklenom perlom u automobilskoj industriji

PRIMENA U AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI

U automobilskoj industriji staklenom perlom se tretiraju mašine na kojima se proizvode automobili poput površinskog materijala, čiste se varovi na mašinama, konstrukcijama od nerđajućeg čelika i slično.

 

VRŠIMO USLUŽNO PESKARENJE U NOVOM SADU I OKOLINI

Za sve informacije o cenama peskarenja staklenom perlom možete da nas pozovete na telefon 063 480731 ili da nas kontaktirate putem kontakt forme.

KONTAKTIRAJTE NAS

   

  PESKIRANJE SBR

  U mogućnosti smo da odgovorimo svakom zahtevu iz oblasti peskiranja. Naš cilj su zadovoljni klijenti.

  NAŠE USLUGE

  RADNO VREME

  Ponedeljak – petak:
  7.00 – 17.00
  Subota:
  7.00 – 15.00
  Nedelja:
  neradna

  KONTAKT